

Producent
Produkty sypkie do dań i domowych wypieków
Istnieje grupa produktów, których zapas warto trzymać w domowej spiżarni. To między innymi produkty sypkie, stanowiące bazę do dań lub jeden z elementów menu. Zwykle mają długi termin do spożycia, więc nie psują się tak, jak inne produkty. Co więcej, nie ma potrzeby przechowywać ich w lodówce. Wystarczy chłodniejsze pomieszczenie i szczelnie zamknięte pojemniczki do przechowywania żywności. Chronią zawartość przed owadami i innymi szkodnikami.
Uniwersalne zastosowanie, najlepszy smak
Produkty sypkie stanowią znaczną część domowych zapasów pożywienia. Ta pojemna kategoria obejmuje mąki, cukier, makarony, ziarna, kasze, ryż oraz produkty śniadaniowe. Kilkujajeczne makarony idealnie uzupełnią smak domowego rosołu. Z kolei mąka różnego typu świetnie sprawdzą się przy domowych wypiekach. Kasza jaglana może być zamiennikiem ziemniaków lub kasy gryczanej. Ofertę uzupełniają drożdże w proszku, glukoza i popcorn.