
Aga Makaron 4 jajeczny Wstążka 250G
Opis
SKŁADNIKI:
mąka makaronowa z pszenicy durum (semolina), mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajowa 16,6% (4szt. jaj/1kg), woda.
Wartość odżywcza w 100g | |
Wartość energetyczna | 1621 kJ / 388 kcal |
Tłuszcz | 3,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 73,4 g |
w tym cukry | 3,2 g |
Błonnik | 3 g |
Białko | 14,3 g |
NaCl (Nax2,5) | 0,085 g |
Wapń | 32 g |
Żelazo | 1,4 g |
Sól | 0,034 g |
Zawartość odżywcza wynika z naturalnie występującego sodu w pszenicy. |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.